computer.

Ontdek onze diensten en bekijk wat we voor u kunnen betekenen. Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Algemeen

Heeft u problemen met uw laptop of computer? Wij helpen u graag verder. Met onze thuisservice hoeft u zelf de deur niet meer uit. In de meeste gevallen kunnen wij dezelfde dag nog langskomen om alle problemen voor u op te lossen.

eerste halfuur.€8

Daarna €2,50 per kwartier

Afspraak maken

Computer op maat

Het kopen van een kant-en-klare computer is vaak erg duur. Dit komt omdat hierbij niet naar uw vereisten gekeken kan worden en er daardoor dure onderdelen inzitten die u misschien niet eens nodig heeft. Wij vinden het erg zonde als u teveel betaalt, daarom bouwen wij voor u graag een computer op maat.
We bespreken samen met u waar de computer toe in staat moet zijn en zorgen zo voor een computer die voldoet aan uw eisen, waarbij u geen cent teveel betaalt.

Interesse voor een computer op maat? Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

FreshStart

U heeft pas geleden een nieuwe laptop of computer gekocht maar hij is nu al enorm traag en zit vol met vervelende pop-ups en foutmeldingen. Dat verhaal kennen we inmiddels. Gelukkig kunnen wij met onze FreshStart service uw laptop of computer weer herstellen naar de staat waarin u hem kocht.

Met een herinstallatie van Windows en het stofvrij maken van uw laptop of computer werkt uw systeem weer als vanouds.

freshstart.€15

Uw harde schijf wordt compleet schoongemaakt en uw laptop of computer zal weer in dezelfde staat verkeren als waarin u hem kocht.

Afspraak maken