reparatie.

Ontdek onze diensten en bekijk wat we voor u kunnen betekenen. Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Computer

Start uw computer niet meer op of is er een onderdeel aan vervanging toe? Wij helpen u graag verder. Met onze thuisservice hoeft u zelf de deur niet meer uit. In de meeste gevallen kunnen wij dezelfde dag nog langskomen om de eventuele hardware schade vast te stellen. Wanneer u het eens bent met de kosten van de reparatie zullen wij de benodigde onderdelen voor u bestellen en zorgen wij ervoor dat uw computer zo spoedig mogelijk weer werkt zoals vanouds.

Afspraak maken

Laptop

Herkent u hardware problemen met uw laptop en wilt u er iemand naar laten kijken? Maak dan gebruik van onze thuisservice. Hierbij komen wij uw laptop ophalen en zullen wij uw laptop onderzoeken waarbij eventuele hardware schade kan worden vastgesteld. Indien wij schade constateren zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en u informeren over de kosten van de vervanging van het onderdeel. Zodra u akkoord gaat met de kosten zullen wij het vervangende onderdeel bestellen en uw laptop repararen.

Afspraak maken