Ter Steege IT denkt mee. biedt kwaliteit. innoveert. is flexibel. luistert. staat voor u klaar.

Ter Steege IT is ontstaan vanuit grote passie voor ICT. Met brede kennis en ervaring binnen de ICT sector voorzien wij u van oplossingen die voor u werken. Flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.


Support

Wij houden niet van automatische antwoorden, maar hulp op maat. We streven er naar om elk probleem binnen 24 uur op te lossen.

Innovatief

Door ten alle tijde de modernste technieken toe te passen en gebruik te maken van de allernieuwste hard- en software zorgen wij ervoor dat u klaar bent voor de toekomst.

Feedback

Bij Ter Steege IT luisteren we naar u als klant. Daarom horen wij graag hoe u onze service hebt ervaren en hoe we dit eventueel kunnen verbeteren.

Kostenbesparend

Naast het feit dat wij de goedkoopste van Rijssen zijn, voorzien wij u graag van advies over hoe u kunt besparen op uw vaste lasten. Bijvoorbeeld op uw internet abonnement.

Garantie

Wij zorgen dat ICT voor u werkt. Ondervindt u na enige tijd problemen met de door ons verstrekte oplossing? Dan lossen wij dit kostenloos weer op.

Gecertificeerd

Door middel van de door ons behaalde certificaten tonen wij onze kennis van zaken aan. U kunt uw project of probleem dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

We voorzien u graag van een passende ICT oplossing.

We make IT work